Tasttoe
Voor alle lekkere trek

Tasttoe

Samen met een leuk team horeca krachten zorgen wij tijdens uw verblijf bij Zwembad De Meerval voor een hapje en een drankje of een volledig verzorgd menu tijdens een kinderfeestje. 

Wij blijven graag in ontwikkeling voor wat betreft onze producten en introduceren regelmatig iets nieuws op onze menukaart. Zo zijn wij momenteel bezig ons gezonder/ bewuster aanbod te verbreden.

Ondanks dat staan wij altijd open voor tips. Het staat u dan ook vrij om tips/opmerkingen te mailen naar onze productmanager horeca; Eva.

Betekenis 'Tasttoe'

toe•tas•ten (tastte toe, heeft toegetast)
1. De handen uitsteken om iets te nemen: tast toe! neem wat je wilt.

Maar hoe kwamen we nu bij dat tasten? Wist u dat de naam van ons zwembad “De Meerval” een vis is? Deze vis heeft vier tastdraden en bevinden zich op de onderkaak. De twee langere tastdraden zijn lange sprieten op de voorkant van de kop vlak voor de ogen. U leest het al de koppeling maken wij vanuit de tastdraden en hebben zo toch een verwijzing naar de naam van het zwembad “De Meerval”. 

Openingstijden

In de schoolvakanties en op feestdagen zullen de tijden wijzigen, ook zijn wij geopend op discoavonden. De keuken sluit 30 minuten voor sluitingstijd m.u.v. de vrijdagavond. Overdag kunt u na uw activiteit ook terecht bij ons voor een heerlijk kopje koffie/thee, de keuken is dan echter gesloten maar met een vereenvoudigd drank aanbod bedienen we u graag.

Het menu

Het menu treft u hier. Mocht u allergieën hebben of speciale wensen kunt u dit altijd met ons overleggen. Heeft u ideeën of aanvullingen laat het ons dan horen via horeca@demeerval.nl

Volg onze

Socials

Facebook
Instagram
Youtube
LinkedIn
TikTok
Een greep uit onze

Activiteiten

Progressively impact disciplinary leadership skills via e-business. 

Leerling Volg Systeem

Hier kunt inloggen in het leerling volg systeem van uw kind.

Actuele lestijden

Ons zwemlesteam staat klaar om uw kind te leren zwemmen!

Contact

Voor vragen, verloren voorwerpen en meer neemt u hier contact op!

Menu

Over ons

Veelgestelde vragen

Vragen? De kans is groot dat uw antwoord hier te vinden is!

Actuele agenda

Bekijk de actuele lesdagen hier!

Direct inschrijven?

Twijfelt u niet langer en wilt u direct inschrijven?