Kinder
feestjes

Kinderfeestjes

Ben jij binnenkort jarig? Wat dacht je van een te gek feestje bij ons? Vier je jouw feestje ook in Zwembad De Meerval? Je gaat genieten samen met je vriendjes en vriendinnetjes in ons prachtige zwembad. Wat voor feestjes hebben we allemaal:

N.E.C. Juniors Feestje

€ 24,20 pp

Nijmegen is niet alleen voetbal, maar ook zwemmen en genieten in Zwembad De Meerval. De Meerval werkt al geruime tijd samen met de bekende topvoetbalclub uit Nijmegen.

Word jij ook lid van de N.E.C. Juniors? Schrijf je dan direct in

Als je lid bent geworden van de N.E.C. Juniors dan heb je een hele leuke mogelijkheid om je verjaardag te vieren. Je krijgt namelijk een fantastische rondleiding in het N.E.C.-voetbalstadion en je mag tevens met je vriendjes en vriendinnetjes komen zwemmen in Zwembad De Meerval! Dit wordt een verjaardag om nooit meer te vergeten!

Wil je een kinderfeestje plannen?

Stuur dan even een mailtje (juniors@nec-nijmegen.nl) of bel naar 024 – 359 03 16. Kinderfeestjes zijn alleen voor leden van de N.E.C. Juniors. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan meteen in, voor slechts € 17,50 per seizoen!

Tijden

Vrijdag
 17.00 uur tot 22.00 uur.

Snorkel
feestje

€ 24,20 pp

Ontdek de onderwaterwereld, leer snorkelen! Onder begeleiding van een instructeur leren jij en je vrienden alle technieken die je nodig hebt om te gaan snorkelen. Met elkaar speel je verschillende activiteiten boven en onder water. Denk bijvoorbeeld aan duiken en een parcours afleggen. De instructie duurt 45 minuten en is in overleg te boeken op zaterdagmiddag of zondag. De kinderen ontvangen aan het einde allemaal een Vinnie Snorkeldiploma. Om te leren snorkelen moet je in het bezit zijn van aan A-diploma. Na het snorkelen staan er frietjes, snacks en limonade voor jullie klaar. Ook sluiten jullie af met een ijsje van Tasttoe!

Wat ga je doen?

vinnie's
feestje

€ 17,50 pp

 Bij Vinnie’s feestje kunnen de kinderen die zich lekker in het water hebben uitgeleefd, even uitrusten op ons terras, waar een tafel speciaal voor hun gedekt is. Het menu bestaat uit: frietje met mayonaise, snack (keuze uit: frikandel, kroket of kaassoufflé), onbeperkt ranja, een raket- of softijsje. Dit feestje kun je boeken als je met minimaal 6 personen komt.

Nog een tip!

Het is heel leuk om jouw kinderfeestje te vieren tijdens het discozwemmen!

Minimaal 6 personen voor een Snorkelfeestje, maximaal 10 personen. Alle prijzen zijn inclusief entree. De tarieven zijn geldig voor alle leeftijden. Tevens dient er altijd een volwassene zwemmend aanwezig te zijn tijdens de instructie.

Reserveren?

Reserveren?

Reserveer hier jouw kinderfeestje!

Heeft u vragen?

Telefoon (024) 642 19 34
Email: info@demeerval.nl

Volg onze

Socials

Facebook
Instagram
Youtube
LinkedIn
TikTok
Een greep uit onze

Activiteiten

Progressively impact disciplinary leadership skills via e-business. 

Leerling Volg Systeem

Hier kunt inloggen in het leerling volg systeem van uw kind.

Actuele lestijden

Ons zwemlesteam staat klaar om uw kind te leren zwemmen!

Contact

Voor vragen, verloren voorwerpen en meer neemt u hier contact op!

Menu

Over ons

Veelgestelde vragen

Vragen? De kans is groot dat uw antwoord hier te vinden is!

Actuele agenda

Bekijk de actuele lesdagen hier!

Direct inschrijven?

Twijfelt u niet langer en wilt u direct inschrijven?