Historie
Zwembad de meerval

Maak kennis met de

Geschiedenis van zwembad de meerval

1991: Bouw

text

 

1992: Opening

In april 1992 is Zwembad De Meerval Wijchen geopend.

 

1994: Samenwerking met Golfbad Oss

Na twee jaar ging het Golfbad uit Oss als dienstverlening voor De Gemeente Wijchen het management verzorgen.

 

1994: Samenwerking met Kemkens

text

 

2010: Als een sprookje

Text uit krant halen

 

2012: Voor iedereen toegankelijk

Text uit krant halen

 

2015: Vernieuwing luchtbehandeling

text

 

2015: NK Watervoetbal

2015 en 2016 waterrangers gewonnen.

 

2016: Meerval lied + videoclip

Zweminstructeurs: Sandra, Judith & Sven; het begon als een grapje na een discoavond, met het eindejaarsdiner een Meerval lied overhandigen aan onze collega’s. Deze waren echter zo enthousiast dat een clip niet veel later volgde en met succes. Inmiddels heeft de videoclip al meer dan 70 miljoen views en is een feest tijdens iedere discoavond of diplomazwemmen.

 

 

2017: Zilveren jubileum, De Meerval bestaat 25 jaar

In de meivakantie 2017 is het een hele week feest om het 25-jarige jubileum te vieren: alle zwemmers krijgen 25% korting op hun zwemkaartje en alle abonnementhouders worden na het zwemmen getrakteerd op koffie/thee met iets lekkers. Het zwembad is feestelijk versierd en de stemming zit er goed in bij zowel de bezoekers als het personeel! Tevens maakt de direct bekend dit jaar geen tarief indexatie te doen.

 

2017: Zeemeerminnen lied + videoclip

Na het succes van het vorige lied, konden de makers het natuurlijk niet laten om nogmaals hun connecties in te schakelen en een nieuw lied te maken. De zeemeerminnenacademie was zojuist gestart en wie van deze eerste groep wou er nou niet een zeemeermin zijn? De Meerval liet deze droom uitkomen en transformeerde 11 kinderen in waren zeemeerminnen.

 

 

2019: FloatFit in De Meerval

Uniek in de omgeving en zelfs nog wat uniek in Nederland, Zwembad De Meerval lanceerde in 2019 een nieuwe doelgroep genaamd; FloatFit.

 

Sven Moors, alg. manager: “We zijn opgewonden dat we deze nieuwe benadering van fitness/zwemmen kunnen introduceren. We weten zeker dat mensen van alle leeftijden met verschillende sportieve vermogens, het fantastisch vinden om deze unieke manier van sporten te ontdekken.”

 

2019: Zilveren playbutton award

Een beloning voor onze harde werk. Naast dat wij natuurlijk zwemlessen, recreatief zwemmen en actief zwemmen bieden. Beginnen wij steeds meer naam te maken op de sociale media kanalen. Ook hier werken wij met hard en ziel voor en dat werd beloond door YouTube. In 2019 ontvingen wij de ‘Zilveren Creator Award’ voor ons mijlpaal van 100.000 abonnees op YouTube.

 

2020/21: Corona pandemie + droogzwemlied

16 maart 2020, het zwembad moest voor de eerste keer haar deuren sluiten i.v.m. de uitbraak van het corona virus. Waar andere bedrijven thuis kunnen bezorgen, gaat dat voor zwemles natuurlijk wat lastiger. Toch dachten wij in mogelijkheden en bedachten het droogzwemmen. Met gevolg een droogzwemlied!

 

Daarnaast wouden wij onze talentvolle medewerkers natuurlijk niet thuis laten zitten. We dachten om en gingen opzoek naar bedrijven en instellingen, profit en non-profit, die in deze tijden juist zaten te springen om extra mensen. Naar sectoren, die de ervaring van onze medewerkers op het gebied gastvrijheid en klantgerichtheid, het werken met kinderen en volwassenen zoals het lesgeven, maar ook EHBO en facilitaire zaken, heel goed kunnen gebruiken. En met succes..

 

 

 

Extra nog toevoegen:

 

… miljoenste bezoeker

… Uitbreiding sauna hoek / peuter bad.

Foto collage

Watervoetbal kampioen

2000-2004 (verbouwing sauna / peuterbad)

Zwembad van het jaar 2e prijs

Discozwemmen?

hoeveelste … zwemdiplomas uitgedeeld

 

 

0 +
Liter water
0 +
Blije kinderen
0 +
Dagelijks
0 +
Tevreden gasten
Een greep uit onze

Activiteiten

Progressively impact disciplinary leadership skills via e-business. 

Leerling Volg Systeem

Hier kunt inloggen in het leerling volg systeem van uw kind.

Actuele lestijden

Ons zwemlesteam staat klaar om uw kind te leren zwemmen!

Contact

Voor vragen, verloren voorwerpen en meer neemt u hier contact op!

Menu

Over ons

Veelgestelde vragen

Vragen? De kans is groot dat uw antwoord hier te vinden is!

Actuele agenda

Bekijk de actuele lesdagen hier!

Direct inschrijven?

Twijfelt u niet langer en wilt u direct inschrijven?