01 - We gaan voor nieuwbouw

Zwembad voor de toekomst

De gemeente Wijchen werkt aan een plan voor een nieuw, modern en duurzaam zwembad waar plaats is voor recreatiefzwemmen, zwemles, wedstrijdzwemmen en meer. Dit in samenwerking met Zwembad De Meerval. De gemeente is opdrachtgever van het nieuwe zwembad.

02 - Het verhaal

Kleedkamers

In de kleedkamers zijn er veel faciliteiten voor u te vinden. Zo hebben we individuele kleedhokjes, maar ook een aparte dames- en heren kleedkamer. Voor gezinnen zijn er ook cabines met een aankleedtafel. Natuurlijk is er ook een mindervalide omkleedmogelijkheid.

Na het omkleden kunt u uw spullen kwijt in een kledingkluisje. Deze werken met €0,50 of een winkelwagenmuntje. (let op geld bij pinnen is niet mogelijk, wel kunt u een kluismuntje kopen (€1,00) of geld omwisselen.) 

Er zijn ook toiletten aanwezig, en kunt u gebruik maken van de open douches.

03 - Tijdlijn

Het Zwembad!

Het recreatiebad is het leukste zwembad! Hier vindt u de glijbaan, stroomversnelling, whirlpool, sauna, stoomcabine, watersproeiers, en het peuterbadje.

04 - Relevante documenten

banenzwemmen en meer!

Banenzwemmen of spelen op het octupus springkussen, in het wedstrijdbad is plek genoeg! Wanneer je bij Zwembad de Meerval bent, is een bezoekje aan het veelzijdige wedstrijdbad niet te missen.

05 - Wie is het snelst?

De glijbanen

In ons bad vind je drie soorten glijbanen. We hebben twee glijbanen in het peuterbad, dat levert veel waterpret op voor de kleintjes. De grotere kinderen kunnen kijken of ze in het midden van het recreatiebad van de glijbaan af durven en voor groot en klein is er de glijbaan met de octopus. Je kunt hier samen vanaf als je alleen nog te spannend vind of je kunt er heel vaak alleen vanaf, zodra je durft.

06 - Activiteiten

Sporten en vitaal

Sporten doe je bij Zwembad de Meerval! Wij hebben een breed aanbod in sport activiteiten, voor jong en oud, voor groot en klein, Van zeemeermin zwemmen tot floatfît. kom eens een les meedoen, je wordt vast blij verrast.

07 - Spetterpret

Kinderbadje

het kinderbad bestaat uit delen, aan beide kanten kunnen de grote mensen zitten om de kinderen in de gaten te houden, natuurlijk is het ook leuk om samen met de kleintjes te badderen in een laagje water!

08 - Machine ruimte

where the magic happens

De machine ruimte is de drukste plek van het hele zwembad. Hier gebeurt namelijk heel veel op ieder moment. De machines draaien dag en nacht door om het zwembadwater super schoon te houden. Ook worden de machines dag en nacht op afstand in de gaten gehouden. Deze ruimte is helaas niet voor bezoekers toegankelijk.

0 +
Liter water
0 +
Jaar keurmerk Veilig&Schoon
0 +
Zwemdiploma's behaald
0 +
Tevreden gasten
Lekker smikkelen bij

Restaurant Tasttoe

08 - Om je vingers bij af te likken

RESTAURANT TASTTOE​

Ons restaurant heeft twee gedeeltes, een droog gedeelte, waar je heerlijk kunt zitten voor een kopje koffie tijdens de zwemles of een lekkere snack voor of na het zwemmen. 

09 - Tussendoor even

Samen smikkelen

Als je in het zwembad bent, dan kun je plaats nemen op het natte terras, ook daar   kun je makkelijk bestellen, wat je maar wilt, neem eens een kijkje op onze menukaart.

10 - Bedankt en de

groetjes van vinnie

Vond jij het leuk om in het kort te lezen wat er allemaal te doen is in zwembad de Meerval? kom dan snel eens zelf zwemmen en heel misschien, ben ik er ook!

Een greep uit onze

Activiteiten

Progressively impact disciplinary leadership skills via e-business. 

Leerling Volg Systeem

Hier kunt inloggen in het leerling volg systeem van uw kind.

Actuele lestijden

Ons zwemlesteam staat klaar om uw kind te leren zwemmen!

Contact

Voor vragen, verloren voorwerpen en meer neemt u hier contact op!

Menu

Over ons

Veelgestelde vragen

Vragen? De kans is groot dat uw antwoord hier te vinden is!

Actuele agenda

Bekijk de actuele lesdagen hier!

Direct inschrijven?

Twijfelt u niet langer en wilt u direct inschrijven?