Nieuws

Nieuws | Nieuwe Website

Nieuws

Nieuws | Nieuwe Website


Hartelijk welkom op onze geheel vernieuwde website! We zijn buitengewoon enthousiast over het behaalde resultaat en hopen dat u net zo onder de indruk bent. We streven ernaar dat u alles wat u zoekt gemakkelijk kunt vinden en bewonderen.

Deze vernieuwing was mogelijk dankzij onze samenwerking met Dashed (www.dashed.nl). Samen hebben zij niet alleen deze website van de grond af aan opgebouwd, maar ook onze huisstijl een frisse, nieuwe uitstraling gegeven. Laten we eerlijk zijn, het resultaat is echt iets om trots op te zijn!

We willen onze dank uitspreken aan het team van Dashed voor hun inzet en vakmanschap. Deze samenwerking heeft onze verwachtingen overtroffen en heeft geleid tot een eindresultaat dat onze identiteit weerspiegelt.

Terwijl u onze nieuwe website verkent, hopen we dat u geniet van de vernieuwde look, verbeterde navigatie, en de nieuwe functies die we hebben geïntroduceerd. We hebben hard gewerkt om een plek te creëren die niet alleen informatief is, maar ook aangenaam is in het gebruik.

Mocht u tijdens uw bezoek vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Uw feedback is voor ons van grote waarde en stelt ons in staat om uw ervaring continu te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

de content creators van Zwembad de Meerval 📱

Een greep uit onze

Activiteiten

Progressively impact disciplinary leadership skills via e-business. 

Leerling Volg Systeem

Hier kunt inloggen in het leerling volg systeem van uw kind.

Actuele lestijden

Ons zwemlesteam staat klaar om uw kind te leren zwemmen!

Contact

Voor vragen, verloren voorwerpen en meer neemt u hier contact op!

Menu

Over ons

Veelgestelde vragen

Vragen? De kans is groot dat uw antwoord hier te vinden is!

Actuele agenda

Bekijk de actuele lesdagen hier!

Direct inschrijven?

Twijfelt u niet langer en wilt u direct inschrijven?